24 februari 2007

the update you've been waiting for...

eller - "when smurf met baby"

eftersom det bara var jag som inte trodde jag skulle överleva flygningen ner till tyskland, så kanske jag ska skippa återgivandet om darrande ben på en flygplats, flygvärdinnor med oförståeliga ryska brytningar, hur man väljer strategisk plats på planet, och en leende stolsgranne - och en fejkleende jag, krampaktigt hållande i sätet framför med en hand - och gå direkt på den andra biten.

den biten där jag med en svettig hand hårt om min väska och med darrande ben som tar ett steg i taget sakta går mot väntrummet, och inser att "jag är här nu", och "hon kommer finnas där nu". och "det är bara några minuter kvar..."
ut i vänthallen, "tänkt om jag inte ser henne..tänk om hon inte känner igen mig...tänk om...där är hon! " ser ett leende på ett bekant ansikte som ses för första gången, kanske 30 meter bort.. 30 meter..hon ler, hon snurrar lite osäkert runt på stället.. mitt hjärta borde eka i hela väntsalen så som det slår.. "lugna ner dig nu. slappna av. var cool.."

"hey"...följt av världens mest skakiga kram någonsin..den bör ha kunnat ge utslag på Richterskalan...ingen vet vem som skakade, så antagligen var det båda..shakey, but warm, and nice. och omtalad i månader innan..

en bilfärd, säga hej till föräldrar...en tur till affären, sen iväg till hennes band rehearsal. fortfarande lite nervöst, lite händerna i fickorna (jag) och lite tyst då och då..
hon sitter bredvid..eller - hon sitter, jag vet inte vad jag ska göra - hon drar ner mig på golvet. lite petande i smyg, lite benen tätare ihop, lite jag-vet-inte-var-jag-ska-titta (jag igen) innan det går lite mer mot en mini-brottningsmatch och jag slappnar av.
en band kollega som ler och säger att han tror han vet något.. nervösa blickar... sen går hon upp och sjunger. ryggen mot mig, och jag får ännu mer svårigheter med vart jag ska/får titta... försöker stirra sting på trummisen mitt emot mig, som inte alls är intressant för fem öre...

hemma hos henne..sen kväll, två trötta tjejer. gästsängen 10 centimeter från hennes. lampan släckt. ligga och prata i mörkret.. hennes hand försiktigt komma smygande, rör lätt vi min, stannar...vill inte släppa, kan inte släppa...
sen drar hon över mig i sin säng... kramas, mysa, ligga nära nära nära, hon i mina armar, jag i hennes. på riktigt!
sen första kyssen...
första kyssen.
och allt var precis så som det skulle vara.
jag vet inte om man kan förstå hur första kyssen kan kännas efter 3 månader, om man pratat om den, väntat med den, och åkt över en halv kontinent för den.. jag hade inte kunnat förstå det innan i alla fall...
efter ett tag, somnar i varandras armar. tätt, tätt ihop. vaknar upp samtidigt mitt i natten....ja...efter det släpper vi inte varandra ens för en sekund i sömnen den natten.

sen följer dagar av sena morgnar, sena nätter, en gästsäng som används bara till att hoppa över i fort som tusan när henne föräldrar knackar på dörren på morgonarna (okej...okej...vid lunchtid då). hon spelar gitarr för mig, jag lyssnar och ler innuti mig. hon visar mig sin stad, vi går hand i hand i Düsseldorf, hon tar ut mig på resturanger, och jag får inte betala. vi går ut på klubb och hon dansar jättemycket, och jag är svensk och nykter...vi åker tåg fram och tillbaka, och jag kan inte sluta titta på henne, vi brottas och hon vinner (hon är jättestark!! och kan judo...och jag ska göra fler pushups nu.... jag är ju den som ska vara stark...). vi är alltid sena, vi kan aldrig sluta kyssas och börja göra oss i ordning i tid. vi ser på fucking åmål, och jag ligger i hennes knä, och vi klarar av att se kanske max 10 minuter innan vi distraheras av annat och inte upptäcker att vi hånglat oss filmen igenom innan myrornas krig bryter ut på tv-rutan, vi åker in på Karneval, står och fryser ihop medan folk i konstiga konstiga dräkter (t.ex. en som vi listade ut skulle föreställa ett päron, men mer såg ut som en fitta i sin klädsel. eller hur många som helst som klätt ut sig till ÄNGAR - med gräs och blommor all over...det var..ehm..speciellt, men fashinerande!) kastade godis på oss, vi tar kort på oss själva, på varandra och på düsseldorf i mörkret och går hand i hand vid hamnen..såna saker och mer har vi gjort...

och hennes kyssar får mig att bli svag i knäna och förlora mig själv totalt i henne. och hon har svårt att gå rakt när mina läppar lämnar hennes..

kväll nummer två, när vi går hem från tåget på en mörk gata.. jag längtar efter att kyssa henne, hon vet inte det. hon går och tänker på när hon kan kyssa mig, varje gång hon tänker så kommer en bil, någon tittar ut genom ett fönster, lampor tänds - jag vet inte det. vi går nära, nära.. hon tittar upp mot natthimlen - och gatlamporna släcks precis precis då över oss... hon ser på mig och frågar om det var ett dåligt tecken, jag ser på henne och säger att det var ett perfekt tecken - och kysser henne. efteråt får vi veta att vi båda gått och försökt hitta en perfekt tid och plats för att kyssa varandra just då när gatlampan slocknade över våra huvuden....

kväll tre vid hamnen, efter att tagit foton på varandra mellan lysande blå träd, försökt undvika tusentals fulla festivalare i konstiga dräkter, samlar jag allt mod jag har innan jag gående med armen om henne i mörkret, med en blick som inte vågar fånga hennes just då utan smyger sig bort utemot vattnet, frågar henne om hon vill bli min flickvän, och får ett ja och en kyss tillbaka.

och jag var inte ens rädd när jag flög tillbaka...det enda jag kände var en tomhet i magen, och en önskan om att inte åka hem riktigt än...viskade tre ord i hennes hår när vi kramades hej då, hörde tre ord tillbaka. lämnade våren i tyskland och återvände hem till ett vinterkallt sverige mitt i natten. men har fortfarande värme och fjärilar i magen kvar, så våren följde med mig hem, fast på insidan..

I have a german girlfriend. and the very best one too!

och jag vet när hon kommer till sverige! och det är nästan bara en månad till nu..och då är hon här i 12 dagar. för fem dagar gick så otroligt fort...

all this and so much more...

och för en annan, dag till dag-version av våra fem dagar så kan man ju kolla här: min svenska flickvän
men det trodde jag ni redan gjort ;)

hon är snabbare på att uppdatera än jag..

just det..förresten finns det ingenting som går upp mot att vakna genom att känna hennes läppar mot sina egna, och hennes kropp lutandes över ens egen... just wanted to say.

12 Comments:

Blogger Honey said...

oj, nu fick jag ont i magen av söthet (och avundsjuka haha). Oh, vad härligt ni verkade ha det, är jätteglad för din skull!

6:51 em  
Anonymous Anonym said...

Va gulligt :)
But... didn´t you made LOVE!!!

7:37 em  
Anonymous Anonym said...

Lycka till med kärleken och njut varje sekund.En månad går så fort och sen är hon ju här hos dig....Kram och take care!!!!

8:48 em  
Blogger Mio said...

cec: tackar :D det var alldeles väldigt mysigt!

anonymous: HAHAHAHAHAHA!!! här var det nyfiket ;)
um....blunda och känn efter vilket svar på frågan du tror är riktigt.. ;)
fast det finns en liten, liten hint i texten om man läser den rätt... och så kommer man till den eviga frågan - om något inte syns, betyder det att det inte finns?
du får fundera på det.. jag är säker på att du har rätt svar inom dig haha ;)

alice: thank you thank you, och en månad kommer svisha förbi! :) ..samtidigt som den är långt bort just nu när man vill sova med henne här och nu...

9:06 em  
Anonymous Anonym said...

Ohhhh
Nu blev jag lugn:)))
Jag blev lite orolig där för en kort stund om du kanske var en övermänniska eller nåt sånt. Jag vet ju att JAG absolut inte hade kunnat hålla fingrarna i styr.
No way.

10:26 fm  
Anonymous Anonym said...

helt fab. totalt underbart!

3:35 em  
Blogger Frederick said...

Just lovely! Kollat in Min svenska flickvän... Gud, vad söta ni är!

5:13 em  
Blogger ze7en said...

Fan vad coolt!
Min tro in true love vaxer :)

10:07 em  
Anonymous Anonym said...

Ojojoj, det är är ju stort. Fan va kul! =)

11:50 em  
Anonymous Anonym said...

ja massa grattis

he he he

utländska flickvänner är det bästa, fast min lär sig svenska hemskt långsamt

9:29 fm  
Blogger bruden said...

Hihi jag visste det... och ja, den första kramen som inte slutar skaka och den första kyssen efter att ha pratat om den i månader... japp. Du är så värd det!

10:55 fm  
Blogger Mio said...

bruden - that one went right into my heart! tack! *stort smile och varmt hjärta*

ze7en: well, då får vi heöt enkelt se till att jobba på att vara så där galet söta tills du blir helt övertygad och går runt och ser världen i rosenrött skimmer ;) we can do that, for you ;)

och tack alla ni andra för söta kommentarer, grattis och lyckönskningar! ;*

11:07 fm  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se Gaybloggar.se